top of page

Kick Change

Wat is Kick Change Basic

Opleiding Kink Change Basic

Kick Change Basic is de eerste stap van het FUTURE 2030 programma. De samensmelting van mentaal en fysieke training in combinatie met Life Twister maakt het geheel compleet.

 

In het Kick Change Basic lesboek hebben we rekening gehouden met toegankelijkheid voor zowel de docent als de beoefenaar. De technieken zijn stap voor stap uitgeschreven. In combinatie met ‘meest gemaakte vergissingen’ ontstaat eenvoud en duidelijkheid in de manier van uitvoeren en overdragen van de technieken. Daarbij verduidelijken de foto’s het geheel!

 

Ervaring in Martial Arts (zelfverdiging/vechtsport) is geen vereiste om Kick Change te kunnen overdragen. Het gaat vooral om veilig aanleren van de technieken op basis van de kracht van de eenvoud.

 

Met de Kick Change Basic technieken in combinatie met de spelvormen kun je prachtige lessen samenstellen. Het is wel van belang om gedoseerd de spelvormen aan te bieden. Geef een deelnemer de kans om stap voor stap te leren.

 

De  theorie, technieken en spelvormen van Kick Change Basic hebben als doel om in een freestyle pakket overgedragen te worden aan de doelgroepen. Dat houdt in dat de docent zelf mag bepalen hoe hij of zij zijn lessen indeelt. Wij leggen tijdens de opleiding het basisfundament waarop je als docent mag gaan bouwen en experimenten. Uiteindelijk kun je met jouw ideale mix van Kick Change Basic in combinatie met Kick Chi  je lessen om maat snijden en inkleuren.

 

Kortom leer je tijdens deze Basic opleiding stap voor stap kennis maken met Kick Change. De basic technieken en de spelvormen geven veel plezier aan de beoefenaar en zullen met de professionele sturing en coaching de weg naar binnen vinden. Bij de spelvormen staan tevens de koppelingen van mentaal naar fysiek uitgeschreven zodat je als docent stap voor stap je lessen kunt opbouwen en waar nodig bijsturen.

 

In het Basic lesboek staan een aantal voorbeeldlessen. Hier kun je mee starten en tevens gebruiken als inspiratie voor je toekomst. Uiteindelijk is er de vervolgopleiding “Kick Change  advanced docent” om zo met meer mogelijkheden door te kunnen groeien. Uiteindelijk is naast basic en advanced  ook een mogelijkheid om MASTER te worden en zo door te groeien naar het hoogste niveau!

 

Master is een stap voor de echte liefhebbers…

bottom of page