top of page

KC opleiding drie niveau's

Drie niveau's

De opleiding docent Kick Change kent drie niveau’s: Basic, Advanced en Master. Met het certificaat van de basic opleiding ben je bevoegd om Kick Change op freestyle wijze, d.w.z. op de wijze die jij beheerst en die bij jou past, aan anderen te geven.

 

De Advanced opleiding geeft een verdieping aan de basic, zowel mentaal als fysiek. Mentaal gaat het dieper in op omgaan met emoties, verborgen talenten, eigen kracht en zelfvertrouwen. Fysiek komt de verdieping voort uit werken op pads.

 

Wanneer je grotere groepen wilt trainen met Kick Change, raden we je aan ook de Master opleiding te volgen. Fysiek traint de Master opleiding je in een fysieke Kick Change workout op muziek, zonder stootkussens en handschoenen. Mentaal gaat het dieper in op vertrouwen op je eigen wijsheid en de regie van je leven in eigen hand nemen.  

Voor wie

De opleiding ‘docent Kick Change’ is voor gericht geïnteresseerden, die beroepsmatig met Kick Change aan de slag willen en voor docenten en  jeugdwerkers, die reeds werkzaam zijn in het onderwijs of in de begeleiding van jeugd

Kick Change Professional

Met het certificaat docent Kick Change basic heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van Kick Change Professional. Met ‘Kick Change Professional’ geeft FUTURE 2030  ondersteuning aan gecertificeerde Kick Change trainers.

bottom of page