top of page

Opleiding docent Kick Change Advanced

Thai boxing Yoshida Sports

Voor wie

De opleiding ‘docent Kick Change’ is voor gericht geïnteresseerden, die beroepsmatig met Kick Change aan de slag willen en voor docenten en  jeugdwerkers, die reeds werkzaam zijn in het onderwijs of in de begeleiding van jeugd

Docent KC Advanced

De advanced opleiding geeft een krachtige verdieping aan de persoonlijke ontwikkeling die je in de basic opleiding bent aangegaan. We gaan dieper in op ergernissen en bewondering om nog meer vanuit eigen kracht en in balans de regie van je leven op te pakken. Ergernissen en bewondering zijn persoonlijk en vertellen dikwijls iets over onverwerkte emoties en niet ontwikkelde kwaliteiten. Werken met je ergernissen geeft je de mogelijkheid om oud zeer los te laten, neutraler in je relatie met anderen te staan en je eigen ontwikkeling bewust verder op te pakken. Het brengt je terug bij je eigen kracht, balans en geeft je een eerlijker beeld van jezelf en de ander.


Fysiek betekent de advanced opleiding aan de slag met pads. Na het trainen op het stootkussen, zoals je in de basic hebt geleerd, zal je merken dat trainen met pads intensiever, directer en sneller is. Pads-training met jeugd is speels, aantrekkelijk en snel. Werkt super om focus mee te trainen. Het effect van pads-training in combinatie met emoties loslaten, moed verzamelen en je zelfbeeld veranderen is dan ook groter en krachtiger.

Kick Change Professional

Met het certificaat docent Kick Change basic heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van Kick Change Professional. Met ‘Kick Change Professional’ geeft FUTURE 2030  ondersteuning aan gecertificeerde Kick Change trainers.

Praktische zaken: data, locatie, tijden & kosten vind je bij Agenda en Nieuws

bottom of page