top of page

Opleiding docent Kick Change Master

De master opleiding geeft een verdieping in omgaan met emoties als: onmacht, depressie, eenzaamheid, slachtoffergevoel en agressie. Enerzijds hebben deze emoties een belangrijke functie in je persoonlijke ontwikkeling en spelen ze een belangrijke rol in een periode van identiteitsbepaling. Anderzijds ervaar je deze emoties vaak als de ‘lastige’ kant van het leven en van je persoonlijke ontwikkeling. Je zou ze het liefst vermijden. Maar wanneer je met deze pittige emoties om kunt gaan, kan je ze benutten in de zoektocht naar je authenticiteit. Dus nuttig om mee om te gaan!

In het fysieke deel van de master opleiding verfijn je de fysieke technieken en leer je hoe je de Kick Change workout kunt geven op muziek en voor een grote groep. Met de Kick Change workout ben je in staat grote groepen doeltreffend te trainen in Kick Change, zonder stootkussens en handschoenen.

Docent KC Master

KC Professional

Met het certificaat docent Kick Change basic heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van Kick Change Professional. Met ‘Kick Change Professional’ geeft FUTURE 2030  ondersteuning aan gecertificeerde Kick Change trainers.

bottom of page